Nieuws

Foto's
Foto's van het festival kunt u hier bekijken.

Winnaars
De winnaars van de Schotland-prijsvraag van Globe zijn:
Dhr. H. Zollinger uit Utrecht (vakantiebon t.w.v. 50 euro)
Dhr. H. Ockeloen uit Maarssen (trolley-koffer)
Beiden van harte gefeliciteerd!

Oproep
Wie heeft na afloop van het whiskyfestival per ongeluk een jas met daarin een rijbewijs meegenomen? Het gaat om een rode jas met witte en blauwe accenten van het merk Human Nature. In Het Oude Tolhuys is een rode jas met handschoenen in de zakken in de garderobe blijven hangen. Hebt u per ongeluk de verkeerde jas meegenomen, neem dan even contact op met de organisatie via info@whiskyfestivalutrecht.nl
Alvast bedankt voor uw reactie.

Succes
De organisatie is erg tevreden met het verloop van het festival. Er zijn natuurlijk altijd dingen die, met het oog op een eventueel vervolg, voor verbetering vatbaar zijn, maar we kunnen in grote lijnen toch spreken van een groot succes.

Reacties
We zijn erg benieuwd naar de reacties op het festival. Reacties kunt u mailen naar: info@whiskyfestivalutrecht.nl

Uitverkocht
Het festival is inmiddels volledig uitverkocht.

Contant geld
Het is raadzaam om contant geld mee te nemen naar het festival. Zowel de consumptiebonnen als de bijbetaling voor de exclusievere bottelingen zal deze middag namenlijk niet met de PIN kunnen.
Mocht u na afloop blijven eten in Het Oude Tolhuys, dan kunt u dat eventueel wel gewoon met de PIN voldoen.

Live muziek
De hele middag kunt u op de begane grond terecht voor een momentje van rust en een hapje en/of drankje. Van 15.00 uur tot 18.00 uur kunt u hier ook genieten van live muziek van jazz-zangeres Nina Ebbenhout, drummer Piet Hein de Jong en hun muzikale vrienden.

Bijna uitverkocht
Het festival is bijna uitverkocht. Op de diverse voorverkoopadressen zijn in totaal nog een kleine twintigtal kaarten beschikbaar.

Update standhouders
Onder het kopje "Stands" staat een geupdate lijst van de standhouders die op het festival aanwezig zullen zijn.

Nog 3 weken
Nog maar 3 weken en dan is het al zover; het Whisky Festival Utrecht 2007. Vanaf vandaag zult u op deze plaats op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent het festival.


Introductie
Na jarenlang zelf te zijn afgereisd naar bijvoorbeeld Leiden en Groningen om op de festivals aldaar vele whisky’s te proeven, lijkt de tijd ons rijp voor het starten van een mooie nieuwe traditie; het Whisky Festival Utrecht.

Wij zijn enkele maanden geleden voorzichtig begonnen met wat grove schetsen en mogelijke scenario’s. Al heel snel kwamen we tot het besef dat het organiseren van zo’n evenement veel meer met zich meebrengt dan de kleinschalige proeverijtjes die we tot op dat moment hadden georganiseerd. Ondanks dat, zijn we toen toch met heel veel plezier en vertrouwen de uitdaging aangegaan, om in het hart van het land een festival neer te zetten waar iedere whiskyliefhebber zich als een vis in het water zou voelen. Het is alles behalve vanzelf gegaan, maar wij zijn trots op het resultaat; de eerste editie van het Whisky Festival Utrecht op zondag 11 maart 2007.

Wij als organistie hopen van harte dat jullie, als whiskyliefhebbers, net zo enthousiast zijn als wij en dat we jullie allen tussen 12.00 uur en 17.00 uur mogen begroeten op deze heugelijke dag. En hopelijk nog vele jaren daarna.

De Organisatie